Egyszerű és gyors asztalra-való pár száz forintból. Ha a krumplit korábban meg tudjuk főzni, akkor tényleg gyorsan összerakható étel lesz belőle.
A recept:
Hozzávalók:
- 1 kg krumpli
- 1 zacskó olivás tofu
- kókuszzsír
- ételízesítő
Elkészítés:
A krumplit héjában megfőzzük. Amikor megpuhult, hideg vízzel lehűtjük (Így a héja is könnyebben leválik róla.), meghámozzuk, karikákra vágjuk és a kókuszzsírral kikent tepsibe fektetjük.
1 sor krumplit megszórunk ételízesítővel és aprított olivás tofut szórunk rá. (Intenzív íze van, nem kell rá sok.) Következő sor krumpli, ételízesítő, majd tofu, egészen, amíg el nem fogynak a hozzávalók. A tetejére egy kevés kis kókuszzsír darabot szórunk.
Sütőben kb. 30-40 perc alatt átsütjük, és melegen fogyasztható is. Köretnek, de főételnek is megfelelő. (Ízlések és pofonok...)