A VÉRCUKORSZINT EGYENSÚLYÁNAK BEÁLLÍTÁSA, VALAMINT A CUKORBETEGSÉG MEGELŐZÉSE
2012. március 07. írta: VegaLife

A VÉRCUKORSZINT EGYENSÚLYÁNAK BEÁLLÍTÁSA, VALAMINT A CUKORBETEGSÉG MEGELŐZÉSE

Előadás ajánló cukorbetegségben, IR-ban szenvedők részére, valamint mindenkinek, akinek a családjában már volt cukorbeteg, vagy csak egyszerűen szeretné megelőzni ezt az egyre jobban terjedő kórt.


 

 

 

 

 

 

EGÉSZSÉGÜNK TITKAI

 

TÍZ LÉPÉS .....
 
2. lépés:

Március 12.:

...A VÉRCUKORSZINT EGYENSÚLYÁNAK BEÁLLÍTÁSÁHOZ, VALAMINT A CUKORBETEGSÉG MEGELŐZÉSÉHEZ

Vércukorszintünk egyensúlya kulcsfontosságú a testi, mentális és lelki folyamatok egészséges és hatékony működéséhez. Világunkban számos tényező kibillentette a vércukorszint egyensúlyát, sőt úgy tűnik, a modern élelmiszeripar rejtett célkitűzése az egyre jobban ingadozó vércukorszint létrehozása. Ennek következtében az ember szellemi-lelki értelemben befolyásolhatóbb, hangulatilag instabilabb, fizikailag gyengébb állóképességű, fáradékonyabb lesz. Az előadás nyíltan szól a modern élelmiszer-ipari tendenciákról, a vércukorszinttel összefüggő testi-lelki hatásokról, a gyermek- és fiatal célcsoportokat érintő ártalmakról, valamint természetesen megoldásokat is kínál a felvetett problémára, konkrét táplálékok, étrendi szokások ajánlásával. Az alkalmon a cukorbetegség megelőzésének témaköre is előkerül.
 

az Életpont Nonprofit Közhasznú Kft. és a Kőrösi Csoma Sándor
                       Kőbányai Kulturális Központ közös szervezésében

 
18 órai kezdettel
 
Előadó: Tóth Gábor okl. élelmiszer-ipari mérnök, szakíró, médiakommunikációs szaktanácsadó, élelmiszer- és táplálkozástudományi előadó, termékfejlesztési munkatárs

Belépődíj: 200 Ft/alkalom

Az alkalmak helyszíne: KÖSZI 1105 Budapest, Előd u.1

A alkalmak nonprofit jellegűek, az előadások után megbeszélésre, valamint egészségvédelemmel kapcsolatos könyvek, hanganyagok, élelmiszerek kedvezményes beszerzésére nyílik lehetőség.

 

Én ott leszek, és te...?

A bejegyzés trackback címe:

https://vegalife.blog.hu/api/trackback/id/tr214294671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása