Vegalife-tól Vegalife-nak
2014. március 14. írta: VegaLife

Vegalife-tól Vegalife-nak

Újabb Vegalife.hu ételt próbáltam ki. Tudomásom szerint vegán étel volt, mégpedig

Kínai sült rizs édes káposzta salátával.

Kínai ételt már meglehetősen sokszor ettem, leginkább kínai éttermekben. Noha annyira nem vagyok oda a kínai "gyorskajákért", amikor mégis erre vetemedek, az leginkább azért van, mert az egész napos rohanás közben nem jutok haza, hogy egyek, a sok intézni való mellett pedig igazából örülök, ha van egy hely, ahol "kiszolgálnak", értem azt, megfőznek és elmosogatnak. Persze, ha csak lehet kerülöm ezt a megoldást.

Ezek után persze érdeklődve vártam, milyen lesz a vegalife-os kínai sült rizs. Valami speciális fűszerrel ízesítették. Kicsit olyan érzésem volt, mintha mézeskalács fűszerkeverék lett volna benne, de az is elképzelhető, hogy fahéj esetleg ánizs volt a rendhagyó fűszer?? Így annak ellenére hogy a szójaszósszal készült ételeket kevésbé kedvelem a kínai sült rizs finomra sikerült.


A káposzta saláta alapja lila káposzta volt, de volt benne paradicsom és ami az érdekes, egyedi ízét adta, az a fekete olívabogyó. Ezenkívül biztos volt még más fűszer is rajta. Summa summarum a káposztasaláta is ízlett.

A sült rizs felét férjem ette meg. 4,5 pontot ért ez az étel számomra. (Lesz még maximum pontos:) )

A bejegyzés trackback címe:

https://vegalife.blog.hu/api/trackback/id/tr55860555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása