BananÁSZ
2012. december 26. írta: VegaLife

BananÁSZ

Bananász.jpgEz tényleg ász....! :) (Van, aki még emlékszik a Geszti Péter által vezetett "ÁSZ" című műsorra a kilencvenes évekből?:) ) "Vagyok, aki vagyok, ugye mellémállsz, s lehetek még nálad ász?":)

Ha van otthon egy ananászod és egy-két banánod, kihagyhatatlan turmixot készíthetsz, amellyel idevarázsolhatod a meleg Afrikát egy rövid időre. Íme, a recept:

A recept:

Hozzávalók:

  • 1 fél ananász (nem konzerv, ha lehet)
  • 2 banán
  • 1,5 dl víz
  • turmixgép

Elkészítés:

A meghámozott ananász felét a turmixgépbe szeleteljük, hozzáadjuk a banánkarikákat, a vizet és az egészet egy erős turmixgéppel összeturmixoljuk. Ha szeretnénk, egy kevés kikapart vaníliával tovább bolondíthatjuk, esetleg friss mentát is tehetünk a turmixgépbe. Nekem egyik sem volt momentán itthon, de ezek nélkül is fenséges lett! :)
Az ananász második fele hasonló sorsra következő nap reggelén.

Szeretjük a hétvégéket turmixszal megízesíteni, feldobni. :)

Bananász1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vegalife.blog.hu/api/trackback/id/tr504979246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása