Vegalife rendelés
2014. március 22. írta: VegaLife

Vegalife rendelés

Újabb Vegalife.hu házhoz rendelt ételkóstolásról számolok be:

Zabpelyhes céklás zöldségfasírt mangó csatnival

A mangó csatninak enyhén édeskés íze volt, ami nem meglepő. Kellemes volt. A fasírtból két szép nagy darab jutott. Valószínű, elkerülte a figyelmemet az a jelzés az étlapon, hogy ez fűszeres, csípős étel. Rendben van, hogy egy igazi vega, vegán nem igazán fogyaszt gyomrát izgató ételt. Ez a fasírt annyira fűszeres volt, mint régen némely bajai halászlé. Szinte égette a torkomat. Ezért aztán sajnos nem éreztem a fasírt ízét, se a cékla ízét. Ezt az ételt tehát bátorkodom kevésbé ajánlani. Hosszabban inkább nem írok róla. Máskor alaposan megnézem, hogy jelzik-e az étlapon a csípős/fűszeres voltát. Mivel a fasírt jól nézett ki, csak túl fűszeres volt, így részemről 3 pont. :(

 

 

Sütőtökpüré grillezett tofuval és párol vöröskáposztával

 Nagyon vártam ezt az ételt, mert a sütőtök egy kedvenc zöldségem. A sütőtökpüréből azonban valami hiányzott. Lehet, még egy kis só, még ha nem is sózom túl az ételeket. Ellenben a grillezett tofu nagyon jól sikerült. Kb. 6 normál vastagságú (pont megfelelő) tofucsíkot kaptam grillezve a sütőtökpürébe keverve. A párolt káposzta nagyon jól harmonizált hozzá. 4,5 pont.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vegalife.blog.hu/api/trackback/id/tr315873989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása