Facebook and me
2013. november 30. írta: VegaLife

Facebook and me

FBandME.bmp

Minden kedves olvasómat ezennel tájékoztatom arról, hogy blogom, a Vegalife.blog.hu :) az egyik legismertebb közösségi oldalon is megtalálható.

Mivel nem vagyok az "arckönyv" nagy rajongója, így meglehetősen lassan szántam rá magam, hogy receptjeimnek ott is teret adjak.


Amiért érdemes írásaim követőivé válnotok ott is, az a jó dolog, hogy a közösségi oldalon gyakrabban jelennek meg receptjeim, írásaim - újak és régiek egyaránt.

Decemberben blogomon is új receptekkel érkezem, de munkámból és egyéb teendőkből adódóan meglehetősen kevés szabadidővel rendelkezem ezekben a hetekben. Szerencsére azért sütni, főzni, alkotni mindig sikerül, tehát képek és receptek nemsokára újra következnek. Addig is nézzetek szét a

facebookon a vegalife.blog.hu

oldalon.

Az olvasáshoz jó szórakozást, a receptek kipróbálásához pedig sok sikert kívánok!

Most már lehet lájkolni és írásaimat megosztani! :)

VegaLife

A bejegyzés trackback címe:

https://vegalife.blog.hu/api/trackback/id/tr965669182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása