Almás répaturmix
2012. november 18. írta: VegaLife

Almás répaturmix

almás répaturmix.jpgMár készítettem egy bejegyzést zöld turmixszal kapcsolatban. A mostani turmixom is nagyon egészséges, noha nem zöld. Segít pótolni a D- és A -vitamint. Egy ismerősömtől hallottam, hogy egy időben nagyon sok répalevet ivott és a bőre enyhén barnásabb színt kapott, pedig nem volt nyár, nem napozott. Szóval, ha sok répalevet iszunk, napokon át, akkor számíthatunk erre mi is. Persze egyhangú, unalmas lenne, ha csak szimpla répalevet innánk semmi mást, a répalevet is fel lehet dobni egy-egy gyümölccsel, például körtével vagy almával. Most almával próbáltam ki. Finom lett. Ez is egy olyan turmix, ami alkalmas léböjtös napra, de egy lédús reggelire is remek lehetőség.

A recept:

Hozzávalók:

  • 2 répa
  • 2 alma
  • 1,5 dl víz
  • turmixgép (min. 500 watt)

 

Elkészítés:


A répát megpucoljuk, megmossuk, apróra vágjuk és a turmixgépbe tesszük. Az almát alaposan megmossuk, majd a répák tetejére vágjuk. Kevés vizet öntünk a turmixgépbe és már mehet is a turmixolás egészen addig, míg jó sűrű pépet nem kapunk.

Poharakba vagy bögrékbe töltjük és elfogyasztjuk!:)

almás répaturmix2.jpg almás répaturmix3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vegalife.blog.hu/api/trackback/id/tr284911283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása