Konyhaművészet otthon - mit, hogyan, miért?
2012. május 28. írta: VegaLife

Konyhaművészet otthon - mit, hogyan, miért?

Előadás-ajánló a pünkösd utáni keddre (holnapra).

Nyári szünet előtt utoljára hallgathatunk tényeket és oszlathatunk el tévhiteket az egészségünkkel, annak megőrzésével és elősegítésével kapcsolatban.

Ha bölcsebb akarsz lenni, ha tenni akarsz az egészségedért, ha érdekel az egészséges főzés tudománya, ha kérdésed van az ételkészítésekkel kapcsolatban, ha szeretnél olyan irodalmakkal (könyvek, újságok, CD-k) megismerkedni, amelyek az egészséges életmóddal kapcsolatosak, ha szívesen kipróbálnál néhány egészséges ételkülönlegességet (pl: csíra, gabonakolbász, magőrlemény mix, stb.), akkor ott a helyed az előadáson!

 

Május 29.     Konyhaművészet otthon – mit, hogyan, miért?
       A főzés, párolás, pirítás, olajban és roston sütés, grillezés, mikrohullámú kezelés,
       hűtés, mélyhűtés, szárítás és egyéb műveletek jellemzése egészségvédelmi szempontból 

 

 NEM TITOK AZ EGÉSZSÉG – 2012/1.

  Az előadásokat kéthetente keddenként, 18 órai kezdettel,

  SOTE Testnevelési és Sporttudományi Kar (TF) dísztermében tartjuk

  (1123 Budapest, Alkotás u. 44.)

 

Március 20.    A házi gyógymódok alkalmazásának alapelvei és gyakorlata
      Betegségmegelőzés és gyógyítás egyszerű, hatékony eszközökkel és terápiákkal
      (angol nyelvű előadás, magyar tolmáccsal)

 
Április 3.        Ha az epe bajban van
       Az epe működésének alapjai, összetétele, az epekőbetegség háttere és étrendi kezelése.
       Természetes epevédelem, a kímélő étrend szabályai

Április 17.   A gyógyszeripar árnyoldalai – egy volt orvoslátogató szemével.
       Hírek és titkok a kulisszák mögül. Betegek a „futószalagon”

Május 15.    A gyógyító napfény
       Újabb tudományos eredmények a napfény előnyös hatásairól. A napfényterápia alapjai


Május 29.     Konyhaművészet otthon – mit, hogyan, miért?
       A főzés, párolás, pirítás, olajban és roston sütés, grillezés, mikrohullámú kezelés,
       hűtés, mélyhűtés, szárítás és egyéb műveletek jellemzése egészségvédelmi szempontból  


       Előadók: Tóth Gábor okl. élelmiszer-ipari mérnök, Szabó Attila tanár,
       egészségnevelő, dr. Wynn Horstley orvos, USA, dr. Lukács Tamás orvos

                                        Mindenkit szeretettel várunk!



          Az előadások után beszélgetést tartunk • Terembérleti hozzájárulásként 250 Ft-ot elfogadunk
     További információk: 06/30-221-9355 (Pásztor Katalin)
 A sorozatot szervezi és támogatja: Oltalom Alapítvány, Életpont Nonprofit Kft., Új Életmód egészségmagazin         www.eletadotv.hu • www.ujeletmod.hu • www.sola.hu

A bejegyzés trackback címe:

http://vegalife.blog.hu/api/trackback/id/tr714550982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.